Isolerte blomsterkasser sibirsk lerk

Vi har siden 2014 tilbudt våre kunder ekslusive isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk.  Sibirsk lerk er et av de beste tømmer. Dens høye slitestyrke, motstandsdyktighet mot råte og sopp gjør det ideelt til utendørs bruk som f.eks kledning, terrasser og ikke minst.....blomsterkasser. Sibirsk lerk er vedlikeholdsfritt.

Isolerte plantekasser, plantekasse, blomsterkasse, blomsterkasser, terrassekasser, terrassekasse, planteboks, kasse fra Blomsterkasseriet hage.png

Vi bygger isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk og impregnert furu på bestilling etter kundens ønsker og behov, tilpasset deres uterom. Våre ekslusive produkter er bygd for å vare, gi dine planter og blomster de beste muligheter for å leve og overleve den norske sommer og vinter. Våre blomsterkasser blir bygd for å vare.

Blomsterkasser i sibirsk lerkBlomsterkasseriet plantekasser plantekasse vedlikeholdsfrie blomsterkasse hage terrasse inngangsparti store solide.jpg

Hensikten med isolerte blomsterkasser er å skape gode rammer for deg, dine omgivelser og dine planter. Hva er hensikten med å plante dyrebare blomster og andre vekster hvis de elementene de står i ikke tar vare på dine kjære planter.

Isolerte blomsterkasser fra Blomsterkasseriet er meget robuste og er ideele for planting av vintergrønne planter, små trær, busker, blomster m.m. I de større blomsterkassene har du et hav av plantemuligheter og kombinasjoner. Isolerende elementer beskytter dine planter ved alle årstider. Du vil med det ha mindre bekymringer rundt varme, tørre sommerdager og kalde vintre.

 

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×