Store isolerte blomsterkasser

Vi tilbyr et stort mangfold av egenproduserte solide blomsterkasser i ulike tretyper og størrelser. Kan også lages på mål etter kundens ønsker og behov for uterommet.

Takterrasse. Isolerte blomsterkasser impregnert furu Blomsterkasseriet plantekasser terrasse tuja skjerming vintergrønt blomsterkasse.jpg

Vi har spesialisert oss på design, bygging og produksjon av isolerte blomsterkasser til det private, kommersielle og offentlige uterom. Våre store blomsterkasser er bygd for å vare, gi dine planter og blomster de beste muligheter for å overleve den norske sommer og vinter. 

Blomsterkassene er meget robuste og er ideele for planting av vintergrønne planter, små trær, busker, blomster m.m.

Med store isolerte blomsterkasser fra Blomsterkasseriet vil du få et hav av plantemuligheter, kombinasjoner og ulike funksjoner i uterommet.

Isolerende elementer beskytter dine planter ved alle årstider. Du vil med det ha mindre bekymringer rundt varme, tørre sommerdager og kalde vintre. Blomsterkasser fra Blomsterkasseriet egner seg til bruk i de fleste utemiljø som på veranda, terrasse, hage, gårdsplass, uteservering. innkjørsel, parkeringsplass, ved inngangsparti, svømmebasseng, hos sameier, i parker, brygger og andre offentlige og private uterom.

Isolerte blomsterkasser fra Blomsterkasseriet til glede for deg, dine planter og dine omgivelser!

Takterrasse. Isolerte blomsterkasser impregnert furu Blomsterkasseriet plantekasser terrasse uterom tuja hekk.jpg

Vi tilbyr også blomsterkasser bygd på mål i sibirsk lerk

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×