Plantekrukker

Vårt utvalg plantekrukker og potter kan benyttes i hvilket som helst ute- og innerom. Her vil du finne alt fra de mest klassiske krukker til de mest fargerike.

Scoop Light by Manga Street  plantekrukker plantekrukke plantepotte med lys hjul terrasse blomsterpotte Blomsterkasseriet 76 kopi.jpg

Dette er krukker og blomsterpotter som gir et sterkt visuelt uttrykk og ikke minst, har en funksjon i det rommet de står plassert i. Mange av de plantekrukker vi tilbyr har vunnet flere prestisjetunge design- og miljø priser. Men, det viktigste av alt. Krukkene tar vare på dine planter og gir de rom for et frodig og langstrakt liv. Alle våre produkter kan brukes inne- såvell som utendørs. Krukkene er som skapt for de barske forhold vi til enhver tid vi befinner oss i her i Norge. Vi kan tilby alt fra de minste krukker med de mest delikate former og finish til de store runde til de smale og høyreiste. I våre plantekrukker kan du plante alt fra en blomst, til store og varierte oppsatser til krukker som kan romme mellomstore trær og store busker. Er det krukker som skal stå ute, så er de selvfølgelig frostsikre og UV- bestandige.

Alle våre plantekrukker er resirkulerbare

 

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×