Om Blomsterkasseriet

Isolerte blomsterkasser oslo blomsterkasseriet plantekasser hotel plantekasse terrasse romdeler.png

Blomsterkasseriet ble stiftet i 2011 og har siden den gang holdt til i landlige og idylliske omgivelser på Ronglan i Levanger kommune.

I den frodige og naturskjønne delen av Trøndelag. Mellom fjord, skogkledde åser, bugnende kornåkrer, grønne gressmarker og fjell. På et sted hvor driftige mennesker har høstet og levd av det naturen og omgivelsene har bydd på i alminnelige tider. Bare noen hundre meter unna våre lokaler finner vi en rekke Helleristninger som ble tegnet ned i berget ved Holtås for omlag 7000-5000 år før kristus.

Vi holder til ved en gammel oltidsvei og E6, hvor mynter fra datidens Byzantium (Istanbul) har blitt funnet i nærliggende åkre. En liten mil sør for Trehusbyen Levanger og 6 mil nord for Trondheim.

På Ronglan drives det i dag i all hovedsak med jordbruk, håndverkstjenester, handel & jakt.

Helt siden den gang et steinaldermenneske satt med sine redskaper og risset i berget.

 

Vår historie

Trær, skog og vekster har alltid vært en fasinasjon. Enten det er ute i den frie natur eller hjemme på terrassen eller i hagen. Samspillet mellom blomster, planter i det miljøet vi «nordboere» oppholder oss i til en hver tid og som vi må forholde oss til ved de ulike årstider. Vinter som sommer.

Soloppgang over Jonasplassen Ronglan Blomsterkasseriet.png

Det startet med en drøm om å kunne skape og tilby noe som som er vakkert, stilrent, solid og levedyktig med omtanke for dine kjære blomster og planter i dine omgivelser. Produkter med lang levetid som tar vare på dine planter og blomster. Produkter som også ser bra ut. En ønsket å skape og tilby produkter av den ypperste kvalitet. Det startet med egenutviklede store isolerte blomsterkasser for snart 15 år siden. I 2011 ble Blomsterkasseriet etablert. 

En fasinasjon og drøm om skape og tilrettelegge for ulike miljøer ble en realitet.

Isolerte blomsterkasser impregnert furu store plantekasser solide blomsterkasse blomsterkasseriet sameie uterom kommune.png

 

  • Vårt mål er å skape, designe og tilby skreddersydde- og standardiserte produkter tilpasset ethvert behov. Stå for kvalitet og et grundig fundament slik at dine blomster og planter trives best mulig.

 

  • Vårt krav er å tilby produkter av den beste kvalitet tilpasset dine ønsker og behov. Å gi den beste støtte til private personer, profesjonelle kunder (arkitekter, landskapsarkitekter, dekoratører, entreprenører, bedriftseiere, planleggere) og til samfunnet som helhet.

 

Fra å tilby et unikt og egenutviklet produkt (isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk) i 2011, har man siden den gang i takt med erfaring og kunnskap videreutviklet sortimentet på flere områder.

 

På veien har vi knyttet oss til og bygd et nettverk med flere prestisjetunge og prisvinnende produsenter, designere og sammarbeidspartnere  i Europa. . Kvalitet, design og miljø er viktige faktorer for hva vi ønsker å tilby våre kunder.

logo_Lumi star blomsterkasser plantekasser med lys belysning blomsterkasseriet laubo plantekasse uteservering design .png

I dag har vi eksklusive forhandler rettigheter i Norge og Skandinavia hos produsenter som Manga Street (Danmark), LAUBO (Polen), Atelier SO GREEN (Frankrike) og salgsrettigheter hos store internasjonale selskaper som Hahn Kunststoffe (Tyskland),  Lechuza/ Brandstatter Group (Tyskland)

Vi har som krav at alle varer vi importerer skal være miljøvennlige, resirkulerbare og med minimalt vedlikeholdsbehov. De skal også være av en kvalitet som tåler de norske og Skandinaviske forhold.

For oss gir det ingen mening å levere noe som helst som ikke tåler å stå ute om vinteren eller ikke gir rom for liv, vekst og trivsel for dine planter. Vi vil at at du som kunde skal være trygg på at det du får levert fra oss, er noe du vil ha glede av i mange mange år.

Vi har siden 2011 levert produkter til private- så vel som store kommersielle, offentlige prosjekter, inne og utendørs.

 

Kunden skal være trygg i kontakt med oss, den service og produkter vi leverer.

Vi har i dag egen nettbutikk, lager og showroom på Ronglan. Her kan du se, ta på og bli kjent med produktene om du ønsker det.  Du kan også hente varene her på vårt lager eller få de levert hjem på døren. Vi leverer på døren til kunder i hele Norge og Skandinavia.

 

Vi ser ingen begrensninger, kun muligheter.

Frigjør ditt landskapsdesign!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×