Atelier SO GREEN

Atelier SO GREEN's Image'in- serie består av en serie blomsterkasser og benker og andre kombinasjonsprodukter: -som blir laget etter deres ønsker og behov for inne- og/eller uterom. Vi kan også tilby et utvalg standardiserte produkter innenfor enkelte segmenter som blomsterkasser og plantekrukker.

store elegante lakkerte blomsterkasser plantekasser plantekasse sort svart blomsterkasse atelier so green blomsterkasseriet terrasse hage uterom fiber

Produktene passer godt inn i de siste trender og med dens elegante design fremhever de plantene i en moderne stil. Plantekassene er ideelle til bruk både innendørs og utendørs, takket være bruken av fibersement som er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale.

Gjennom vår sammarbeidspartner Image'in by Atelier so green viser vi produktene som et virtuelt område, hvor de formatene som vises her, KUN er en illustrasjon på produksjonskapasiteten uten at dette er en GRENSE. Gjennom oss vil dere få produsert produkter i henhold til deres valg av former, størrelser, farger, utførelser, opsjoner og tilbehør. Her er ingen grenser for hva som kan lages i de ulike formatene.

Alle produkter kan produseres i materialer som fibersement, rustfritt stål, cortenstål og aluminium.

 

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×