Plantekasser Sibirsk lerk

Vi har siden 2014 tilbudt våre kunder eksklusive og veldikeholdsfrie isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk.

isolerte blomsterkasser i sibirs lerk blomsterkasseriet plantekasser blomsterkasse hage gårdsplass vedlikeholdsfritt.jpg

Sibirsk lerk er det siste bærekraftige gamle veksttømmeret i verden som gir oss et premium produkt. På grunn av nærheten til oss og Sovietunionens fall, har flere og flere arkitekter i Norge, Sverige og Finland tatt i bruk treverket til bygging av boliger og kommersielle områder som skoler, museer, broer etc.  I flere århundrer har vi vært vitne til de unike strukterer sibirsk lerk har. Erfaringen mennesker har opparbeidet seg ved bruk av sibirsk lerk gjennom disse århundrene, har gjort sitt til at man i dag kaller sibirsk lerk "Evighetens tre". Enkelte hus og kirker i Russland oppført i sibirsk lerk har blitt anslått til å være over 800 år. Den mest kjente pga. sin levetid er bruken av treverket i konstruksjonen av den gamle Italienske byen Venezia.

Sibirsk lerk er et av de beste tømmer. Dens høye slitestyrke, motstandsdyktighet mot råte og sopp gjør det ideelt til utendørs bruk som f.eks kledning, terrasser og ikke minst.....blomsterkasser!

Isolerte blomsterkasser sibirsk lerk uteservering. blomsterkasseriet. blomsterkasse, plantekasse, plantekasser..jpg

Sibirsk lerk er vedlikeholdsfritt. Treverket skal IKKE behandles med olje, beis. Treverket får en naturlig blygrå farge over tid, etterhvert som fukt, vann og sol vil skape den flotte gråfargen som vil prege dine blomsterkasser.

Blomsterkasser i sibirsk lerk vil holde seg naturlig flotte i mange mange mange år som kommer.

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×