Selvvanningskrukker Lechuza

Planter og blomster gjør ikke bare hjemmene, kontoret eller arbeidsplassen vår grønnere og koseligere, men de forbedrer også klimaet i rommet. Siden lanseringen på markedet i 2000 har LECHUZA blitt en ekspert på vakre og funksjonelle krukker, blomsterkasser og andre produkter som er laget av høykvalitets plast.

Classico plantekrukker krukke krukker selvvanningspotter lechuza blomsterkasseriet vinduskarm classico 21 brun potte planter.jpg

Geobra Brandstätter, selskapet som også produserer de berømte PLAYMOBIL-figurene, har mange års kompetanse innen behandling av plast. Deres sofistikerte funksjoner, bevist kvalitet og suverene design av all produktutvikling skiller innovasjonene fra hverandre. Enten som borddekorasjon eller interiørdekorasjon - en rekke koordinerende størrelser tilgjengelig i forskjellige design gjør det mulig å finne riktig krukke for alle planter og blomster. LECHUZA krukkene er i en rekke farger og former og er svært pålitelige - både innendørs og utendørs.

Det integrerte vanningsanlegget sørger for at planten får den perfekte mengden vann. I 2015 ble sortimentet utvidet til å omfatte stilige hagemøbler med moderne vevdesign.

Plantkrukkene, blomsterkassene og møblene produseres i byen Dietenhofen i Franconia, Tyskland, og hvor vi har den glede av å importere og forhandle disse unike og vakre produktene i Norge.

 

Filter

Nullstill
Rabatt %
-10%
kr 1 499 kr 1 349
Rabatt %
-10%
kr 349 kr 314
Rabatt %
-30%
kr 599 kr 419
Rabatt %
-40%
kr 219 kr 131
Rabatt %
-40%
kr 219 kr 131
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×