Manga Street

Manga Street er et dansk selskap som drives av industridesignerne Julie Storm Christensen og Kurt Christensen. Helt siden etableringen har de fått betydelige anerkjennelser samt mange prestisjetunge internasjonale priser for sitt designarbeide.

Scoopi Seat Plantekrukker street furniture bymiljø skole kommune utemiljø parkmiljø blomsterkasseriet utemøbler blomsterkasseriet miljøvennlig.png

Manga Street har som mål å skape objekter i offentlige rom hvor det er plass til offbeat og det subtile, hvor man på samme tid skaper rom for det lekne, improviserende møtet mellom mennesker og dermed skape innbydende rom for gode møter og relasjoner. Alle produktene er designet av Julie Storm.

Manga Street tar sikte på å ta miljømessig ansvarlige valg vedrørende produksjonen av sine produkter og prosessering av resirkulerte materialer (resirkulert plast og smullegummi). På denne måten reduserer de CO2-utslippene og sparer på råvareforbruket. Manga Street tar sikte på å lage så miljøvennlig vennlige produkter som mulig:

Plasten som de bruker i produksjon av Scoop kan resirkuleres og den indre delen av Scoop er alltid laget av svart resirkulert plast. Dette reduserer Co2-utslipp og kutter ned forbruket av råvarer.

Scopi Seat  by Manga Street Aps krakker stol stoler benker uterom innerom plast blomsterkasseriet miljøvennlig park lekeplass skoler kommune.png

Om eller hvis Scoop og SCOopi skulle en gang bli kastet, kan produktene om og når den tid kommer, resirkuleres fullstendig.

Manga Street har et samarbeid med Trees for the Future i sine nåværende og fremtidige prosjekter, hvor de planter trær i utsatte områder på vår planet.

Scoop plantekrukke plantekrukker blomsterkrukker blomsterpotter blomsterkrukke urtekrukker Manga Street Blomsterkasseriet utemiljø innemiljø park by g

 

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×