Plantekasser og store blomsterpotter som romdelere

Har du behov for litt ekstra privatliv og skjerming fra omgivelsene ved din arbeidsplass, i det kommersielle rom, på terrassen eller leiligheten/huset med et åpent konsept?

Hvis svaret er ja, bør du vurdere en romdeler i form av blomsterkasser og store blomsterpotter.

Det er i dag mange tilgjengelige alternativer for å skille de ulike områder i hjemmet eller f.eks på arbeidsplassen din. Hos mange er det å bruke innendørs planter en favoritt. Ikke bare vil disse grønne romdelerne fange øyet til de som besøker stedet ditt. Planter kan også øke den totale verdien og kvaliteten i miljøet ditt. Å bygge en romdeler med planter er den perfekte naturlige løsningen for å gi litt ekstra privatliv innendørs og utendørs. Den forbedrer også estetikken og nytten av det åpne rommet. Ved bruk av fargerike potter og vakre planter, er mulighetene mange m.t.p. å skape en morsom og funksjonell skjermvegg og romdeler.

Hva er fordelene med blomsterkasser og blomsterpotter som romdelere?

Plantekrukker og plantekasser fungerer veldig bra i de fleste miljøer, alt kjøpesentre til hotelrom. De vil være et utmerket tillegg i de aller fleste kontorlokaler- og landskap. Å skape en hage til ditt kommersielle område har mange fordeler for de ansatte, handelspartnere og gjester.  Planterog blomster er kjent for å redusere stressnivå, sirkulere luft og til og øke produktiviteten.

Både boliger, offenlige og kommersielle prosjekter/områder kan dra nytte av skjermingen en romdeler i form av blomsterkasser og store blomsterpotter kan gi. Hvis eiendommen din har takterrasse, terrasse, platting, åpen hage eller balkonge, er plantekasser perfekt for å blokkere innsynet mellom boenhetene og forbigående trafikk. De er også ideelle for å gjøre store private omgivelser mer koselige og intime, som f.eks. sitteområder og spabad området. Du kan bruke dem i stedet for gjerder eller vegger for en mer tiltalende barriere mellom eiendommer og innsikten de imellom.

Romdelere for sunnere miljøer

Å bruke ekte planter i blomsterkasser og blomsterpotter har så mange fordeler for helsen og velværen vår at det virker som en smal sak å inkludere dem i enhver innredning og setting.

Planter og blomster bidrar til bedre luftkvalitet i rommet og omgivelsene. Spesielt på en plass som et kontor hvor det lett kan bli overfylt og støyende, bør du utnytte så mange muligheter du har til å plassere levende planter i rommet. Ikke bare renser planter innendørs luften, men de reduserer også mye støy og andre lyder.  Romdelere i form av planter er også gode til å spare energi og opprettholde en bedre temperaturbalanse i  rommet. Disse grønne, miljøvennlige armaturene absorberer solstråling og forhindrer overdreven varme i de varme sommermånedene, spesielt i kontorlokaler som har mye naturlig sollys.

 

Alle vil nyte den naturlige komforten og øyensynet en vegg av planter gir.

 

Se vårt store utvalg av plantekasser og blomsterpotter til inne og utendørs bruk

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×