Isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk

Vi har siden 2014 tilbudt våre kunder eksklusive isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk bygd etter kundens ønsker og mål.

I det vi har gått over til nettbutikk vil vi fortsatt tilby den samme tjeneste og service. Nå vil vi utover spesialbestillinger også tilby et bredt utvalg standardprodukter.

 

Sibirsk lerk er det siste bærekraftige gamle veksttømmeret i verden som gir oss et premium produkt. På grunn av nærheten til oss og Sovietunionens fall, har flere og flere arkitekter i Norge, Sverige, Finland tatt i bruk treverket til bygging av boliger og kommerseielle områder som skoler, museer, broer etc etc.

I flere århundrer har vi vært vitne til de unike strukturer sibirsk lerk har. Erfaringen mennesker har opparbeidet seg ved bruk av sibirsk lerk gjennom disse århundrene, har gjort sitt til at man i dag kaller sibirsk lerk "Evighetens tre" Enkelte hus og kirker i Russland oppført i sibirsk lerk har blitt anslått til å være over 800 år. Den er mest kjente pga. sin levetid og bruken av treverket i konstruksjonen av den gamle Italienske byen Venezia.

Sibirsk lerk er et av det beste tømmer. Dens høye slitestyrke, motstandsdyktighet mot råte og sopp gjør det ideelt til utendørs bruk som f.eks kledning, terrasser og ikke minst.....blomsterkasser!

Isolerte blomsterkasser Sibirsk lerk fra Blomsterkasseriet8.jpg

Dine blomsterkasser i sibirsk lerk vil holde seg naturlig flotte i mange mange mange år som kommer.

Sibirsk lerk er vedlikeholdsfritt.

Treverket skal IKKE behandles med olje, beis etc. Treet får en vakker og naturlig blygrå farge over tid.

Er vedlikeholdsfrie isolerte blomsterkasser i sibirsk lerk noe du/dere kunne tenkt dere i deres prosjekt i uterom som veranda, terrasse, fellesareal i sameie, uteservering og i andre lanskap etc? 

Kontakt oss for et pristilbud om du eller dere har ønsker og behov utover det vi tilbyr av standardprodukter.

Du finner ytterligere kontaktinformasjon her.

 

Vi ser fram til å høre fra deg/dere!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×