Utepeiser - LAUBO

Vi tilbyr unike, delikate, robuste og lukseriøse utepeiser i et variert utvalg kvalitets materialer, form og finish. Gjennom vår partner LAUBO får vi produsert en utepeis akkurat slik du ønsker den skal være for deres uterom.

utepeis scale laubo blomsterkasseriet utepeiser bygd på mål cortenstål rustfritt stål aluminium granitt naturlig stein uterom terrasse.jpg

Du som kunde står fritt til å velge materialer du ønsker skal brukes i rammekonstruksjonen som;

Raffinert aluminium:

Vi bruker kun spesielle aluminiumlegeringer raffinert med tilsetning av magnesium. Disse legeringene har den høyeste korrosjonsbestandigheten, takket være at de brukes på fasadene til moderne bygninger og i skipsbyggingsindustrien, der produktene utsettes for kontinuerlig ugunstige værforhold. I motsetning til galvanisert stål er de motstandsdyktige mot syrer og salter i jorden og korroderer ikke selv i tilfelle det skulle oppstå riper på malingsbelegget. De er også tre ganger lettere enn stål ¨, samtidig som de holder høy stivhet. Våre produkter er sikret i henhold til fasadestandardene med en dobbeltlags grunning og en lakk i blank eller matt finish.

RUSTFRITT STÅL:

Dette materialet er ekstremt populært i luksusprodukter med industriell design. På grunn av legeringstilsetningsstoffer er det preget av motstandsdyktighet mot korrosjon og de ulike vær- og klimatiske forhold . Bassengprodukter og andre produkter utsatt for den forurensede atmosfæren i storbyene er laget av rustfritt stål. Produkter i polert rustfritt stål har høy glans. De børstes for å få en matt finish. Rustfritt stål er et av de mest raffinerte og mest elegante materialene som matcher moderne interiør og hage. Krever ikke lakk, har ikke patina og har en vakker metallkonstruksjon. Vi produserer våre planter i den mest motstandsdyktige legeringen av dette stålet, dvs. 316L rustfritt stål.

CORTEN STÅL:

Fasadene av cortenstål har vært en anerkjent arkitektonisk trend i flere år. Corten er et stål med økt motstand mot værforhold. Det tilhører gruppen stållegeringer som automatisk utvikler et beskyttende belegg som ligner rust under påvirkning av atmosfæriske faktorer. Dette laget av patina stopper ytterligere oksidasjon. Corten krever ikke separat overflatebehandling, noe som reduserer miljøpåvirkningen av produktets livssyklus. Den største fordelen med dette stålet er dets moderne, industrielle utseende og vakre, varme farge. Tidligere hovedsakelig brukt som byggemateriale, vises det oftere og oftere på fasader og i kunstneriske kreasjoner.

Du som kunde står fritt til å velge materialer du ønsker skal brukes som seteplater/bordplater;

SORT GRANITT - Flammet

SORT GRANITT - Myk sateng

NATURLIG GRÅ STEIN - Myk matt

NATURLIG GRÅ STEIN - Myk gloss

Funksjoner - LAUBO Utepeis:

UV- bestandig: UV-stråling fører til endringer i farge, nyanse, struktur og styrke på materialet. I alle produkter dedikert til utendørsbruk, bruker det bare materialer som er motstandsdyktige mot UV-stråling hvis motstand er bekreftet av riktig sertifisering. Når det gjelder lakk, bruker vi bare de med internasjonal Qualicoat klasse 1-sertifisering.

For utendørs bruk: Utendørsprodukter må håndtere flere faktorer enn de i interiøret. Laubo-produkter med denne etiketten er motstandsdyktige mot fuktighet, sol, regn, plutselige temperaturendringer og UV-stråling. Vi prøver å velge materialer som er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og som har økt motstand mot salter og syrer i regnvann (spesielt i større byer). Vi kan lage produkter som er egnet for bruk i kystsoner preget av høy korrosiv atmosfære.

Frostsikker: Produktene med frostbestandighetsetiketten er designet for utendørs bruk året rundt, uten at du trenger å oppbevare dem innendørs om vinteren. De har motstand mot vann, snø og kuldegrader. Detaljerte instruksjoner om hvordan du tilbereder produkter for vintersesongen finner du i bruksanvisningen for hver modell. For de fleste produktgrupper, som blomsterkasser, utepeiser , veggpaneler, er det ikke nødvendig med spesielle behandlinger.

3 år GARANTI: Kvaliteten på produktene våre kontrolleres i alle ledd i produksjonen, og komponentene vi bruker har passende godkjenninger og sertifiseringer. Vi vet opprinnelsen til hver nøkkelundermontering, og vi vet på hvilken geografisk plassering den ble laget. Derfor gir vi hele 3 års garanti på produktene våre. Ved kontraktstilbud er det mulig å forlenge garantiperioden.

Produkter i henhold til ønsket RAL- farge: Fargene gitt i produktarkene er bare forslag. Vi er imidlertid klar over at våre kunder noen ganger ser etter produkter med et individuelt utseende eller produkter som tilsvarer fargeskjemaet til det eksisterende utstyret. Derfor kan de fleste elementene vi produserer, lages i hvilken som helst farge fra RAL-paletter. For noen produkter er andre ikke-standardiserte overflater også tilgjengelige (f.eks. Metallic, perle, kobberfinish osv.)

Sikker og trygg innpakning, transport og levering: Store gjenstander kan bli utsatt for skader under forsendelse. Vi beskytter produktene våre med styrofoamhjørner og innpakket med strekkfilm. For kurér- og internasjonale forsendelser, i tillegg etter posisjonering på pallen, beskytter vi sidene med HDF-plater eller polystyrenplater og pakker dem inn igjen med film. På slutten er den resulterende pakken festet til pallen med bånd slik at det ikke er noe skifte. Når det gjelder dedikerte transportører, samarbeider vi med pålitelige sjåfører som transporterer produktene våre trygt og hjelper med levering.

 

 

 

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×